logo

logo

Simboluri oculte sau malefice pe stemele unor orase din Romania ???



 

Deseori m-am intrebat de ce Romania nu isi protejeaza teritoriul prin diverse simboluri oculte, religioase sau feng shui, asa cum o fac alte natiuni ale lumii?!

Aceste simboluri protectoare pot fi pictate sau sculptate pe diverse cladiri, sau  pot consta in diverse statui simbolice,  amplasate strategic in diverse zone, in scopul de a emana energii pozitive, dar si pentru a respinge energiile malefice trimise tarii noastre de dusmani ascunsi, protejand astfel teritoriul romanesc.

Lucrand la Misiunea Romania, a trebuit sa adun date despre judetele tarii, ocazie cu care am vazut si stemele judetelor, oraselor sau comunelor. Nu mica mi-a fost mirarea, cand am dat peste steme avand simboluri oculte, sau simboluri negative, care nu fac altceva decat sa atraga negativitatea, maleficitatea,  in acele zone.


O stema, ca si un steag, este stingardul unei tari, a unui teritoriu, iar simbolurile inscrise pe ele sunt reprezentative.
Asa ca..sa nu ne mai mire de ce este haos in tara (politica, economie, administratie, relatii interumane, etc), deoarece, pe de-o parte, anumite simboluri sunt distructive, iar pe de alta parte, cele protectoare lipsesc cu desavarsire.

Stemele tarilor, oraselor si comunelor, care au fost concepute cu rol protector si ale caror devize, ingenios stabilite amintesc de elementele principale care reies din tema horoscopica, fie a tarii, a orasului sau comunei respective, ceea ce nu este cazul Romaniei.

Nu stiu ce au avut in vedere heraldistii care au conceput aceste steme, insa, cu intentie sau din necunoastere, au asezat pe anumite steme niste simboluri oculte sau malefice.
Ciudat este ca simbolistica acestor steme nu este descrisa nicaieri pe internet, respectiv wikipedia, desi de acolo le-am si luat!!! 

In aceasta parte a articolului ma voi ocupa de zonele 1 si 2. 


ZONA 1

               ACTUALA STEMA A JUDETULUI BACAU

                                                                               Img 1


     STEMA BACAULUI IN PERIOADA INTERBELICA

                                                                       Img 2

Dupa cum vedeti din imaginea nr. 2, in perioada interbelica, stema Bacaului reprezenta un munte de sare, ceea ce este reprezentativ pentru zona in cauza, adica prezenta sarii si presupun ca si extractia ei ca indeletnicire principala. Numai ca in actuala stema (imaginea 1), acest munte a fost taiat pe din doua, adaugandu-se doua elemente (Soarele si Luna). Ca au fost adaugate aceste doua elemente astrale nu este nimic rau, dar de ce a trebuit sa se taie muntele pe din doua, fiind marcat de doua culori?! Taierea muntelui in doua a afectat alte zone ale Romaniei unde se gasesc munti de sare, si unde prelucrarea ei lipseste cu desavarsire (prin inchiderea minelor de sare sau prin dezinteresul in ceea ce priveste exploatarea acesteia).
Conform unor estimari, Romania poate aproviziona cu sare intreaga planeta. Cititi articolul AICI

                 STEMA ORASULUI TARGU OCNA


Aceasta stema are ca simbol malefic V-ul cu deschidere in jos, care in loc sa atraga energiile pozitive, le capteaza pe cele negative. Ca si potcoava, litera V trebuie sa aiba deschiderea in sus. Avand in vedere ca al doilea simbol reprezinta indeletnicerea zonei (exploatarea miniera), nu trebuie sa mai mire pe nimeni de ce s-au inchis multe mine si cariere.

Interesanta dar si ciudata, este prezenta turnului pe foarte multe steme. Acest turn reprezinta o fortareata, un punct de observatie, el facand parte integranta din epoca trecuta, cand existau castele, iar forma de guvernamant era monarhia,  aceste sectiuni de turnuri seamanand cu o coroana regala.

              ACTUALA STEMA A BOTOSANULUI


                                                  Img.1

                                                  Img.2-Steaua lui David


                    FOSTA STEMA A BOTOSANULUI


                                                 Img.3

Aici avem mult de discutat. Dupa cum vedeti in imaginea 3, fosta stema prezinta 3 pesti, un stup de albine si un bour, ele reprezentand ocupatiile de baza ale regiunii (pescuit, apicultura si pasunat).
 Ele au fost indepartate (imaginea 1), pentru a se concepe o stema care are un scorpion, un obelisc pe care sunt 3 stele ale lui David, si o coasa.

Cum interpretez eu simbolurile acestei steme?! Obeliscul cu  Hexagrama, sau Steaua lui David (simbol iudaic, si totodata reprezentativ pentru Illuminati), este incadrat la dreapta de o coasa (instrument taietor) si la stanga de un scorpion (animal distrugator si otravitor). Deasupra scorpionului se afla niste linii  in zig-zag, care presupun ca ar semnifica in optica celui care a conceput stema, ca fiind valurile apei. Dar aceste zig-zag-uri pot reprezenta si oscilatie, starile de urcus si coboras, sau de taiere (prin muscatura scorpionului).
 Mai pe scurt: simbolul lui David va iesi invingator (el fiind amplasat pe obelisc) prin taiere, distrugere, autodistrugere si divizare.

Va trebui sa lamuresc si semnificatia Stelei lui David.
Cele doua triunghiuri suprapuse semnifica cele doua lumi:
macrocosmosul (triungiul cu varful in sus) si microcosmosul (triunghiul cu varful in jos), simbolul in sine avand semnificatia de cunoastere. Or se stie ca, cunoasterea inseamna putere, iar puterea duce la dominare, stapanire.  

                         STEMA ORASULUI DOROHOI


Aceasta stema prezinta in mijloc o banda galbena avand dungi bleo pe diagonala. In dreapta se afla o cruce cu brate duble, iar sub ea o semiluna culcata. In partea stanga se afla desenat un scorpion. Asa cum am mai spus, scorpionul este un animal distructiv si otravitor, intepatura lui fiind uneori mortala, deoarece contine un venin toxic.

Privind crucea cu brate duble: desi crucea  este un simbol religios, crestin, crucea cu brate duble, din punct de vedere ezoteric are un rol pasiv, anuland astfel puterea crucii simple (numita si crucea latina) care constituie intreaga cheie a doctrinelor metafizice din crestinism.

Aceiasi cruce este amplasata deasupra semilunei (care reprezinta astrul noptii, Luna, iar din punct de vedere alchimic reprezinta argintul), semiluna asezata in pozitie rasturnata, anuland astfel si efectele acestui simbol care asigura energia universala (Luna are energie feminina, iar Soarele energie masculina).

 

JUDETUL SUCEAVA

                       STEMA COMUNEI ARBORE 

                                                                          Img-1

  Intreaga stema cuprinde simboluri oculte, care nu cred ca au fost concepute intamplator.
In centrul stemei se afla un cerc cu doua diametre in unghi drept (img.2), care din punct de vedere spiritual reprezinta cuaternarul spiritual in Univers, avand o manifestare neutra.
Din punct de vedere alchimic, acesta reprezinta Bronzul lui Hermes. Acest simbol este folosit in unele ritualuri păgâne, uneori fiind numit si crucea celtica. Deasupra iarasi se regaseste turnul, care prin forma si simbolistica sa semnifica captivitate, acesta avand in centru 3 ferestre care are forma umana (doi ochi si o gura). Si iata ca in dreapta intalnim iarasi steaua lui David! Dar pe teritoriul asta dacic nu a mai ramas niciun simbol de-al lui Xalmoxis de pus pe stema? trebuie sa dam cu ochii la tot pasul de steaua lui David sau semiluna pașalâcă?    


                                                   img.3



                    STEMA COMUNEI   BĂLCĂUȚI

  
Aceasta stema, pe langa turnul central asezat deasupra, are ca simbolistica o inima strapunsa de o sageata. Dupa cum stiti, acesta este un simbol al suferintei, al inimii ranite, si ma intreb ce legatura o avea cu sarmanii locuitori ai comunei Bălcăuți??!!
                                     STEMA COMUNEI HĂNȚEȘTI
Stema, pe langa turnul central, este impartita in patru zone (lateral albe si vertical rosii), in trei dintre ele regasindu-se cate o frunza (banuiesc ca de artar). Ciudate sunt insa, doua elemente. Cele doua arme de lupta incrucisate (ambele avand varfuri ascutite), precum si simbolul de deasupra, simbol ocult ce se regaseste pe diverse talismane magice (am si eu unul cu acest simbol). Desi  asa cum este reprezentat este considerat un simbol benefic, este totusi un simbol pagan, si nu inteleg ce cauta pe un insemn national, mai ales intr-o tara crestin-ortodoxa!? Daca ne uitam bine, partea de deasupra reprezinta un E culcat, iar cea de jos o cruce rasturnata. Ei bine, acel simbol in alchimie se numeste CINERE CLAVATI, adica resturi de cenusa... iar daca priviti cu atentie, seamana cu un alt simbol masonic, CUPTORUL DE VAR.. denumit alchimic CALCARIA USTA, si care este acel sfesnic iudaic, denumit Menorah, cu diferenta ca acesta are simbolul E culcat, repetat de 3 ori.
                                                                  Menorah


                   STEMA COMUNEI HODORNICENI

                                                                      img 1.Stema





 Cu cei doi brazi nu am nimic, dar am cu amalgamul de simboluri de pe mijlocul stemei. Sageata cu varful in jos, cruce rasturanata, semiluna culcata, iar in varf troneaza svastica-simbol alchimico-ocult, numit si crucea încărligata, indicand sensul in care se exercita fortele periferice-incrucisarile reprezentate de brate, pot la fel de bine sa marcheze un sens direct ca si un sens retrograd, deci sa fie indreptata atat la dreapta cat si la stanga figurii, totul fiind in functie de ceea ce vrea sa exprime. Se mai stie ca aceasta cruce era simbolul nazismului. Cu sageata in jos si zvastica sus, nu putem interpreta acest simbol decat ca pe o decadere a ceva si ridicarea a altceva.

                   STEMA COMUNEI VADUL MOLDOVEI
La aceasta stema observati in partea dreapta doi serpi cu limbile scoase, stand de-o parte si de alta a unei sabii.
Personal nu vad rostul acestor figuri. De ce era necesara aceasta sabie care este simbol distructiv, al luptei, si mai ales prezenta celor doi serpi!!!! Pentru cei ce nu stiu, serpii sunt folositi atat ca simboluri oculte, reprezentand uneori perfidia, dar si de francmasoni in ritualurile lor satanice.

Voi vorbi mai pe larg despre simbolul sarpelui la ultima stema, si anume a Galatiului.
                        STEMA COMUNEI ZVORISTEA

 
In aceasta stema avem doua simboluri oculte.Primul este crucea care desi pare o cruce crestina,o regasiti printre imaginile de mai jos.
 
img.2-cruci de sorginte oculta
Al doilea simbol ocult il reprezinta cele 3 pentagrame intoarse, satanice, simbolul fiind numit Pentagrama lui Baphomet, adica Satana. Daca se intentiona sa se puna niste pentagrame normale, acestea erau orientate cu 3 varfuri in sus si nu cu doua.






Pentagrama normala, care este simbol de protectie, este cea de pe acest blog - dreapta sus.

JUDETUL HARGHITA

La aceasta stema nu mai pun in discutie cele patru  zone, ce ar reprezenta divizarea, pun in discutie doar crucea masonica. Aparent o cruce crestina, ea are culoarea rosie si nu neagra precum in crestinism, precum si forma aproape triunghiulara pe care o au bratele. Mai jos aveti un inel cu simbolistica oculta, si purtat de francmasoni. La fel, aveti si un membru francmason imbracat in mantie alba pe care are brodata o cruce rosie..
Ea se mai numeste si crucea Teutonica, fiind adoptata de ordinul cavaleresc cu acelasi nume, si este compusa din patru triunghiuri in directie centripeta.






             STEMA ORASULUI ODORHEIUL SECUIESC
In stema asta este durere mare. Simbolurile francmasonice s-au combinat cu cele razboinice. Observati ca manerul sabiei are simbolul crucii oculte despre care am facut vorbire la stema comunei Izvoristea. Mai mult, in ea sunt infipte un cap de lup si o inima... de parca sunt frigarui.. Simbolismul razboinic razbate si din bratul cu armura care tine aceasta sabie... care in varf are o coroana - probabil un simbol austro-ungar!!!
Dar mai intalnim si Crucea lui David, simbol iudaic si francmason, despre care am vorbit la doua dintre stemele anterioare

 JUDETUL BRASOV

                   STEMA ORASULUI GHIMBAV


 Aici ambele simboluri sunt de sorginte oculta, atat cercul, cat si cele doua chei incrucisate, fiind folosite ca simboluri francmasonice - dar inversate. Pe de alta parte, cheia reprezinta aspectele secrete ale unei situatii, ale unui loc, iar reprezentate incrucisat, semnifica ca acele secrete nu vor fi dezvaluite niciodata.
 Mai jos aveti imaginea celor doua chei incrucisate.

 
                                       STEMA ORASULUI PREDEAL     
Nici Predealul nu se lasa mai prejos si ne ameninta cu o spada si o ghioaga...buzdugan.

                                 STEMA ORASULUI BOD
Ambele simboluri de pe stema sunt oculte. Atat cele doua stele cu 8 brate, redate in imaginea de mai jos, cat si cercul taiat-sectionat pe din doua. Cercul obisnuit, nesectionat, reprezinta Universul sau Infinitul, insa asa cum se prezinta el se poate interpreta ca o sectionare a viziunii reale asupra perspectivelor viitoare de viata.

                           STEMA ORASULUI HĂRMAN

Si aici intalnim un simbol ocult, insa sincer, nu stiu ce reprezinta, desi l-am intalnit deseori. Poate ne explica heraldistul care a conceput aceasta stema. Precizez ca in Jud. Brasov am vazut multe steme avand acest glob de culoare albastra.


JUDETUL GALATI
                      
                            STEMA ORASULUI GALATI
Aici, stema are trei zone, iar eu voi analiza cele doua zone inferioare. Ca orasul este unul in care pescuitul se practica, este binecunoscut, dar chiar era nevoie sa se puna pe stema cei doi pesti, simbolul dualitatii, al lucrurilor ascunse si spuse pe jumatate!!!???

Mai apoi descoperim Caduceul lui Hermes, pe care toti il cunoasteti ca simbolul medicinii. Ceea ce nu stiu majoritatea dintre dvs este ce reprezinta de fapt acest simbol.

                                            img.2-simbol medical

Tija de pe mijloc este reprezentarea coloanei vertebrale, iar cei doi serpi reprezinta: unul energia pozitiva  -masculina, iar celalalt energia negativa - feminina, cunoscuti sub denumirea Sarpele Kundalini, si care  se misca in sens ascendent prin chakre, ajungand la cap. Acest simbol ocult, fiind folosit in curentul new age, in ritualurile vrajitoresti dar si in francmasonerie.


HAI HUI PRIN SUPERMARKET 2013

TOP al supermarketurilor din România, din punct de vedere al
raportului calitate/preţ. Important este gradul de satisfacţie al
clienţilor, rezultat din sondaje proprii şi reclamaţiile la ANPC.
Menţionăm că termenul de "supermarket" include toţi comercianţii din
retail.

1. Kaufland. Discounter german - 75 de magazine, în România din 2005.
- gradul de satisfacţie al clienţilor: 81 la sută.
- Ce să cumpăraţi: fructe şi legume
- Feriţi-vă de sortimentele din carne de porc

2. Lidl. Discounter german - 136 de magazine (a preluat reţeua Plus)
- gradul de satisfacţie al clienţilor: 78 la sută.
- Ce să cumpăraţi: mezeluri, conserve, lactate.
- Produsele electrocasnice sunt de o calitate inferioară

3. Billa. Supermarket german de origine austriacă, sub umbrela
concernului Rewe. În România din 1999 - 63 de magazine.
- gradul de satisfacţie al clienţilor: 78 la sută.
- Ce să cumpăraţi: brânzeturi, produse de patiserie, vinuri,
condimente, specialităţi internaţionale
- Deşi este ca bază un discounter, preţurile sunt mari

4. Metro. Companie germană cu cel mai mare impact pe piaţa cash&carry.
În România din 1996 - 32 de magazine.
- gradul de satisfacţie al clienţilor: 75 la sută
- Ce să cumpăraţi: peşte şi fructe de mare (marţea şi sâmbăta), băuturi fine
- Evitaţi carnea de vită şi cea de curcan, mezelurile.

5. Carrefour. Cel mai mare retailer din Europa şi al doilea din lume,
după Wal-Mart. În România, grupul francez este din 2001, deţine 82 de
magazine (25 hiper, 52 supermarketuri şi 5 magazine de proximitate),
iar cifra de afaceri este 1,2 miliarde de euro.
- gradul de satisfacţie al clienţilor: 73 la sută
- Ce să cumpăraţi: haine (firma Tex), cosmetice (cele făcute de Farmec
sub brandul Carrefour), specialităţi tradiţionale (mezeluri
sal-crude), fructe exotice şi uscate.
- Evitaţi: carnea, peştele, fructele de mare (de cele mai multe ori
depăşite din punct de vedere al teremenului de garanţie).
Atenţie: se fură la cântar.

6. Mega Image.Reţea de origine belgiană, cu 124 de magazine în
România, din 1995.
- gradul de satisfacţie al clienţilor: 73 la sută.
- Ce să cumpăraţi: semipreparate
- Multe dintre nereguli vizează înşelătorii la cântar sau înscrisurile
pe etichete.

7. Cora. Hipermarket aflat sub umbrela grupului Louis Delhaize, cu 8
magazine în România.
- gradul de satisfacţie al clienţilor: 72 la sută
- Ce să cumpăraţi: peşte proaspăt, mezeluri, carne de oaie, vinuri, jucării.
- Ce să evitaţi: electrocasnice, mobilă.

8. Real. Hypermarket cu autoservire sub umbrela nemţilor de la Metro.
În România din 2006, deţine 24 de magazine.
- gradul de satisfacţie al clienţilor: 68 la sută.
- Ce să cumpăraţi: vinuri, peşte, cosmetice
- Evitaţi produsele de patiserie şi cele de post.

9. Selgros. Retailer de tip cash&carry cu origini germane care a
intrat în România în 2001 şi deţine acum 19 magazine.
- gradul de satisfacţie al clienţilor: 68 la sută.
- Ce să cumpăraţi: fructe, produse camping şi sport, conserve
- Ca dezavantaje enumerăm reţea restrânsă, cu magazine în apropierea
rivalilor mai cunoscuţi, marketing modest.

10. Auchan. Retailerul francez controlat de familia Mulliez este în
România din noiembrie 2006 şi are 9 magazine.
- gradul de satisfacţie al clienţilor: 66 la sută.
- Ce să cumpăraţi: detergenţi şi produse de curăţenie (marca proprie),
accesorii pentru bebeluşi.
- Principalul dezavantaje e reprezentat de dispunerea uşor haotică a produselor.

11. Penny Market/XXL. Companie din grupul german Rewe, supermarket
înrudit direct cu Billa, dar care promovează produse mai ieftine, dar
nu de aceeaşi calitate. Are una dintre cele mai vaste reţele din
România: 130 de magazine.
- gradul de satisfacţie al clienţilor: 65 la sută.
- Ce să cumpăraţi: produse de băcănie, semipreparate.
- Produsele oferite sunt mai degrabă pentru clienţi nepretenţioşi.

12. Profi. Face parte din acelaşi grup, Louis Delhaize, cu Maga Image
şi Cora. Deşi dispune de o reţea vastă: 115 magazine, oferă produse,
ca şi Penny, pentru clienţi mai puţin pretenţioşi. - - - gradul de
satisfacţie al clienţilor: 63 la sută.

O femeie

Intr-o scurta conversatie, un barbat intreaba o femeie:
 - Ce tip de barbat cauti?
 Ea ramase un moment tacuta, il privi in ochi si ii zise:
 - Vrei sa stii intr-adevar?
 El raspuse: Da!
 Atunci ea incepu sa zica:

 - Fiind femeie sunt in pozitia de a-i cere barbatului ceea ce eu nu pot face pentru mine.
Platesc facturile, ma ocup de casa, merg la supermarket, fac cumparaturi si totul fara ajutorul unui barbat…
Imi pun intrebarea: Ce poti tu sa aduci in viata mea?

Barbatul ramase privind. Gandea cu siguranta ca este vorba de bani.
Ea, stiind ce gandeste el, spuse:
- Nu ma refer la bani. Am nevoie de mai mult. Am nevoie de un om care sa lupte pentru perfectiune in toate aspectele vietii.
El isi incrucisa bratele, se aseza in fotoliu si privind-o ii ceru sa explice mai in detaliu.
Ea zise:
- Caut pe cineva care sa lupte pentru perfectiune mentala, pentru ca am nevoie de cineva cu care sa conversez si care sa ma stimuleze din punct de vedere intelectual.
 Eu nu am nevoie de cineva simplu din punct de vedere mental.
Am nevoie de cineva suficient de sensibil ca sa inteleaga prin ce trec eu ca femeie, dar suficient de puternic ca sa ma incurajeze si sa nu ma lase sa cad.
Caut pe cineva pe care sa il respect ca sa pot sa fiu “ascultatoare”.
Nu pot sa fiu asa cu cineva care nu poate sa isi rezolve singur problemele.
Eu caut un barbat care se poate ajuta pe sine insusi pentru a ne ajuta reciproc.
Caut un barbat care sa inteleaga ca sexul are importanta lui intr-un cuplu dar ca nu determina existenta cuplului care se vrea cu adevarat fericit.  
Si o femeie adevarata nu va accepta niciodata langa ea un barbat care este extraordinar ... dar numai o ora ! Pentru simplul motiv ca ziua are 24 de ore !
Cand termina se uita la el si il vedea foarte derutat si intrebator.
 
El ii zise:
                      - Ceri mult.
Ea raspunse:
                      - Valorez mult.